🇺🇦👩🏼‍🎓 ВІТАЄМО НЕЗЛАМНИХ ВИПУСКНИКІВ 2024 РОКУ З ОТРИМАННЯМ ДИПЛОМІВ ПРО ВИЩУ ОСВІТУ!

🏛️💐 5 липня 2024 року для родини Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького особливий день, адже у бурхливий професійний шлях відправилось 335 випускників за освітнім рівнем Бакалавр!

💫👩🏼‍💻Урочиста Академія вручення дипломів знову обʼєднала велику академічну спільноту через сотні кілометрів, адже проходила у змішаному форматі: наживо в освітньому хабі у місті Запоріжжі та у віртуально-зум залі.

👥🥳Більше 100 учасників заходу – шановні випускники, їх батьків та друзі, науково-педагогічний колектив, команда здобувачів вищої освіти та партнери Університету – вітали випускників в цей святковий день.

🇺🇦🙋🏼‍♀️ З вітальним словом до всіх присутніх звернулась ректор університету, кандидат психологічних наук, доцент Наталя ФАЛЬКО, декани факультетів і директор інституту: к.ф.н., доцент Тетяна СІРОШТАН, к.п.н, доцент Ернест МУРТАЗІЄВ, к.б.н, доцент Сергій ПОДОРОЖНИЙ та к.п.н., доцент Наталя ГУЗЬ, куратор з національно-патріотичного виховання студентської молоді, к.п.н., доцент Андрій ПРОЦЕНКО.

🇺🇦‼️Дипломи з відзнакою цьогоріч отримали 38 випускників! Пишаємось вашими освітніми перемогами та неодмінно чекаємо всіх в магістратурі!

📝⭐️Позаду 4 роки нашої спільної історії. Вони об’єднали Вас в одну міцну, перевірену часом родину. Ці роки вписані в літопис університету. Усі вони – підтвердження сили МДПУ та кожного з вас!

🥳💐Сьогодні ви випускники, а вже завтра  – науковці, викладачі, громадські та культурні діячі, бізнесмени.

💛💙Кожен наполегливо торуватиме свій шлях та нестиме у світ ім’я МДПУ імені Богдана Хмельницького!

Previous Article
Next Article